Oftalmologie

In cadrul cabinetului de oftalmologie din Bucuresti se efectueaza o gama completa de consultatii oftalmologice ( biomicroscopie, autorefractometrie, tensiune intraoculara, prescriptie ochelari, tonometrie, examen fund de ochi), consultul oftalmologic putand fi urmat de servicii complete de optica medicala (o gama completa de lentile de vedere si accesorii).

Consultatiile si investigatiile la cabinetul de oftalmologie din cadrul clinicii StandardMed Center se efectueaza in Bucuresti, cu programare telefonica in prealabil, in intervalele:

  • Dr Cosmei Oana – Marti 14:30 – 18:30, Vineri – 9.00-12.30
  • Dr Ifrim Cristian – Luni, Joi 14:30 – 18:30, Miercuri – 9.00-12.30

Cabinetul de oftalmologie din Bucuresti beneficiaza de aparatura performanta pentru realizarea unor consultatii oftalmologice complete, bazate pe competenta, profesionalismul si experienta medicilor nostri oftalmologi.

Oftalmologie este specialitatea medicala care studiaza patologia ochiului, a pleoapelor si sistemului lacrimal, diagnosticarea si corectarea problemelor de vedere.

Prin examinarile medicale specific, oftalmologia se intersecteaza cu neurologia (patologia cailor vizuale – nervul optic, caile vizuale centrale si cortexului vizual) si chirurgia (interventii chirurgicale la nivelul aparatului ocular).

Pachet I – Consult oftalmologic, pol anterior, acuitate vizuala cu stabilire dioptrii – 150 RON

Pachet II – Consult oftalmologic, examen fund de ochi sau tensiune oculara – 200 RON

Consultul oftalmologic poate scoate la iveala existent unor boli cu potential de orbire sau tumori. Examinarea oftalmologica se poate efectua la nivel extern al globului ocular, testarea acuitatii vizuale, motilitatii extraoculare,sau la nivel intern – masurarea presiunii intraoculare (examen de fund de ochi), oftalmoscopia, tonometria, refractometria etc.

Dr. Ifrim Cristian