Clinica StandardMed Center din Bucuresti este unitatea medicala autorizata de catre Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti pentru eliberarea de certificate medicale in vederea obtinerii permisului auto, conform Ordinului M.S. nr. 1159/2010, actualizat pana la data de 05.01.2018.Fisa medicala permis auto se elibereaza la pretul de 160 RON 180 RON, iar toate consultatiile dureaza aproximativ o ora. Programul de efectuare a analizelor medicale este urmatorul:

Luni, Marti si Joi intre 14.15 si 18.30 (ultima programare);

Miercuri si Vineri intre 9.00 si 12.30 (ultima programare)

Conform legislatiei in vigoare, analizele medicale necesare obtinerii sau preschimbarii permisului auto se efectueaza cand vorbim despre un permis de conducere expirat ( periodicitatea fiind de 10 ani), in cazul pierderii, furtului sau deteriorarii acestuia sau in cazul schimbarii numelui titularului. De asemenea, analizele medicale pentru soferi se efectueaza si atunci cand vorbim despre preschimbarea unui permis strain in permis romanesc.
Atat obtinerea permisului auto, cat si preschimbarea permisului presupun efectuarea fisei de consultatii medicale tip A(B). In cazul soferilor profesionisti si a cetatenilor straini, in cadrul clinicii StandardMed Center Bucuresti se efectueaza si examenul psihologic permis auto, finalizat cu eliberarea unui aviz psihologic care sa ateste ca solicitantul este apt psihologic pentru a conduce vehicule din categoriie respective.

Avand experienta in domeniul analizelor medicale auto pentru permisul de conducere, clinica StandardMed Center efectueaza in regim rapid, cu maximum de profesionalism si eficienta toate examinarile necesare obtinerii sau preschimbarii permisului de conducere, in aceeasi locatie, cu o singura deplasare, in conditiile in care analizele medicale ale soferilor includ sase specialitati medicale, conform legii, dupa cum urmeaza: boli interne, ortopedie, neurologie, psihiatrie si/sau examen psihologic, oftalmologie, orl. Toti medicii nostri sunt prezenti in cadrul aceluiasi program, fisa auto putand fi efectuata si incheiata de catre medicul sef al unitatii tot in cadrul aceleiasi prezentari a pacientului.

Rapiditatea, amabilitatea, profesionalismul si nu in ultimul rand pretul fisei auto ne deosebeste de celelalte clinici autorizate pentru eliberarea certificatelor medicale auto. Pretul analizelor medicale auto reflecta dorinta noastra de a servi cat mai multor beneficiari cu maximum de deschidere.Suntem alaturi de dumneavoastra, in acelasi cadru medical, pentru a va oferi de asemenea, consultatiile medicale suplimentare, in cazul in care acestea sunt necesare analizelor medicale permis auto.

In vederea respectarii timpului pacientilor nostri, in cadrul clinicii StandardMed Center veti gasi la receptie toate formularele necesare fisei auto pentru permis. Trebuie sa va prezentati cu cartea de identitate si in cazul in care detineti ochelari de vedere, va rugam sa ii luati cu dumneavoastra.

Pacientii trebuie sa solicite de la medicul de familie o adeverinta medicala, in care sa se specifice daca sunt in evidenta cu boli cronice (diabet, boli de inima, boli neuropsihice). Iar cei care sufera de diabet, trebuie sa se prezinte cu o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa apara dignosticul, tratamentul si recomandarea medicului daca sunt aptii sa conduca. In medie 1 ora si jumatate este timpul pe care trebuie sa il alocati analizelor medicale pentru permisul auto.

In alta ordine de idei, analizele medicale ale soferilor reprezinta o oportunitate pentru a va verifica starea de sanatate intr-o ambianta primitoare, cu minim efort din partea dumneavoastra. In afara obligativitatii fisei pentru permis auto, consideram ca este de datoria noastra sa evaluam corect si sa venim cu solutii in vederea monitorizarii si tratarii diferitelor afectiuni ale pacientilor care ne calca pragul, oferindu-le UN NOU STANDARD PENTRU SANATATE!